Skip to content

Vacature planner

Wil jij werken in een ondernemend en groeiend bedrijf? Ben je een aanpakker en hou je van uitdaging? Dan maken wij graag kennis met je!

Wat ga je doen?
In deze veelzijdige functie zal je dag nooit hetzelfde zijn! In jouw rol als planner heb je te maken met een tweetal bv’s waardoor je soms snel moet schakelen.
Je wisselt moeiteloos tussen het coördineren van het transport van onze zandhandel naar het plannen en coördineren van de collega’s en het materieel van onze infra organisatie.
Hierbij onderhoud je intensief contact met onze uitvoerders die de projecten van begin tot eind begeleiden. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met 3 collega planners die allen net zo gepassioneerd zijn over hun vak als jij!

Je denkt actief mee aan een zo optimaal en efficiënt mogelijke planning. In de praktijk betekent dit een dynamische rol, waarbij een beroep gedaan zal worden op je flexibiliteit, organiserend vermogen en communicatieve vaardigheden. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de activiteiten.

Waar ga je werken?
Smink Infra, op gericht in 1955, is een familiebedrijf met een rijke historie. Samen met Zandink Zandhandel en Eeltink Zandwinning werken wij vanuit onze locatie in Nijkerk en zijn wij al meer dan 65 jaar een betrouwbare partner voor opdrachtgevers in de publieke en private sector. Wij hebben een open en slagvaardige cultuur. Er is ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. De betrokkenheid is groot en we kunnen snel schakelen. Samen met onze andere bedrijven, welke activiteiten hebben op het gebied van vastgoed, infrastructuur en recycling, bundelen we onze krachten.

Als planner transport heb je een centrale plek in binnen onze organisatie. Vanaf je werkplek in Nijkerk werk je samen met circa 100 collega’s. Het team op kantoor waarin je komt te werken bestaat uit enthousiaste en gedreven collega’s die graag bereid zijn elkaar te helpen, maar die ook houden van humor in het werk.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een ondernemend en energiek type die stevig in zijn/haar schoenen staat en initiatief durf te nemen. Daarnaast:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in het transport, de infra of logistiek heeft de voorkeur;
  • Je bent proactief, flexibel, stressbestendig, en je houdt van structuur;
  • Je staat open voor het werken met (nieuwe) systemen/software;

Ons aanbod
Zijn we allebei enthousiast dan start je met een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. De functie is voor 32-40 uur per week en is per direct beschikbaar.
Wij bieden een goed salaris, afhankelijk van jouw meegebrachte kennis en ervaring. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn meer dan goed. Onze arbeidstijden variëren van 6.30 uur tot 18.00 uur. Natuurlijk sluiten wij de week graag af met een vrijdagmiddagborrel!

Ga jij ervoor?
Ben jij enthousiast geworden en wil jij samen met ons werken aan het succes van Zandink Zandel? Bel dan gerust met Michel Smink op +31620003020 voor een kop koffie.
Mailen kan uiteraard ook naar: m.smink@zandink-zand.nl

Solliciteer direct

Samen werk maken

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richten wij onze leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers.

 

De structuur van onze organisatie – met 8 directieleden, 3 vestigingen en de 200 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Wij zijn een middelgroot bedrijf wat werkzaam is in de infra. Wij kenmerken onszelf door de opdrachtgever te ontzorgen. Wij helpen en denken mee met onze opdrachtgevers, om zo de projecten snel en professioneel af te handelen.

Wij houden niet alleen rekening met de eisen van de opdrachtgever, maar ook met alle andere betrokken van de projecten. Denk hierbij aan overheidsinstanties, omwonende en eindgebruikers.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Michel Smink – Bedrijfsleider

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@zandink-zand.nl